Donaties

Als organisatie zijn we volledig afhankelijk van donaties zowel materieel als financieel, wij ontvangen geen subsidies zodat we volledig onafhankelijk kunnen zijn. BMT draait volledig op vrijwilligers. Voor de buitenlandse projecten betalen de vrijwilligers zelf hun reis. Maar onze werking kost wel een aardige duit (bv. aankopen voedselpakketten, kledij met vrachtwagen versturen, vervoer en verblijf, …)

We willen ook nog vermelden dat Ward voltijds voor BMT werkt en door middel van aparte specifieke sponsoring deeltijds betaald wordt. Omdat hij voltijds voor ons werkt zouden we hem ook graag voorzien van een normaal voltijds inkomen We zoeken hiervoor maandelijkse sponsors specifiek voor zijn loon. Wilt u dit ook in gedachten houden? Voor alle duidelijkheid; giften voor projecten en onze algemene werking worden niet gebruikt voor zijn loon!

Financiële giften voor projecten:
Help onze projecten waar maken! We hebben jullie giften nodig (maandelijks, 1x per jaar, …). Alles gaat integraal naar de werking.
Ook zijn er sponsormogelijkheden voor bedrijven / zelfstandigen. We bespreken graag met u de mogelijkheden. We kunnen een attest afleveren waardoor bedrijven dit fiscaal kunnen inbrengen.

Belgium Mission Team vzw
Reknr: BE36 7360 4546 5681
Mededeling: donatie BMT
OF donatie loon Ward


Financiële giften voor de actie Wielen voor Welzijn:
Het Belgium Mission Team heeft een hart voor de armen, dat weten jullie.
We rijden op een jaar nogal wat rond. Ophalen, leveren, outreach binnen- en buitenland, klussen en herstellingen, opruimen, voedsel- en kledingbedeling, naar kansarmen in en buiten de steden.
Momenteel rijden onze vrijwilligers en vaste medewerkers met hun eigen vervoersmiddel vele kilometers.
Omdat we een officiële VZW zijn heeft onze boekhouder uitgerekend dat het op termijn veel goedkoper is om een eigen camionette te gebruiken.
We vonden “toevallig” een zeer degelijke bus bij een bevriende garagist.
Hiervoor zijn we op zoek naar €7000 en kloppen we daarom met enige schroom andermaal aan uw deur. Daarom deze actie Wielen voor welzijn.

Belgium Mission Team vzw
Reknr: BE36 7360 4546 5681
Mededeling:
Wielen voor WelzijnDoneren van kleren, speelgoed, keukengerief, werkmateriaal (in goede staat)
Zie onze contactpagina voor waar en wanneer je kan langskomen.

Troop mee voor BMT
Je kan ons ook steunen door je online aankopen via Trooper te doen. Bij elke aankoop die je doet, krijg wij een kleine commissie. Volg gewoon deze 3 simpele stappen 
1) ga naar www.trooper.be/bmt
2) klik op het logo van de winkel waar je wilt shoppen
3) voltooi je aankoop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.