Donaties

Als organisatie zijn we volledig afhankelijk van donaties zowel materieel als financieel, wij ontvangen geen subsidies zodat we volledig onafhankelijk kunnen zijn. BMT draait volledig op vrijwilligers. Voor de buitenlandse projecten betalen de vrijwilligers zelf hun reis. Maar onze werking kost wel een aardige duit (bv. aankopen voedselpakketten, kledij met vrachtwagen versturen, vervoer en verblijf, …)

We willen ook nog vermelden dat Ward voltijds voor BMT werkt en door middel van aparte specifieke sponsoring deeltijds betaald wordt. Omdat hij voltijds voor ons werkt zouden we hem ook graag voorzien van een normaal voltijds inkomen We zoeken hiervoor maandelijkse sponsors specifiek voor zijn loon. Wilt u dit ook in gedachten houden? Voor alle duidelijkheid; giften voor projecten en onze algemene werking worden niet gebruikt voor zijn loon!

Financiële giften voor projecten:
Help onze projecten waar maken! We hebben jullie giften nodig (maandelijks, 1x per jaar, …). Alles gaat integraal naar de werking.
Ook zijn er sponsormogelijkheden voor bedrijven / zelfstandigen. We bespreken graag met u de mogelijkheden. We kunnen een attest afleveren waardoor bedrijven dit fiscaal kunnen inbrengen.

Belgium Mission Team vzw
Reknr: BE36 7360 4546 5681
Mededeling: donatie BMT
OF donatie loon Ward

Financiële giften voor het project Servië 2020:
Met een groep vrijwilligers gaan we dit jaar de lokale bevolking van Lepenica een hart onder de riem steken. Dit door middel van voedselpakketten uit de delen, jeugd en kinderwerk te voorien en huisjes te renoveren.
Wil je het project in Servië steunen, dan kan dit tot 26/04/2020 op volgend rekening nr.:

Reknr: BE14 7360 4546 5883
Mededeling: steunkaart Servië
2020


Ook zijn er sponsorkaarten te koop bij BMT en de deelnemers, dit voor 10€. Alvast bedankt!

Doneren van kleren, speelgoed, keukengerief, werkmateriaal (in goede staat)
Zie onze contactpagina voor waar en wanneer je kan langskomen.

Troop mee voor BMT
Je kan ons ook steunen door je online aankopen via Trooper te doen. Bij elke aankoop die je doet, krijg wij een kleine commissie. Volg gewoon deze 3 simpele stappen 
1) ga naar www.trooper.be/bmt
2) klik op het logo van de winkel waar je wilt shoppen
3) voltooi je aankoop 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.